Duunitori suosittelee
Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vi söker en Barnträdgårdslärare för fastanställning till vårt lilla svenska daghem i Reso. Om du är en ungdomlig team-arbetare som dessutom är initiativrik, ansvarsfull och vill jobba utgående från barnet. Är du den vi söker. I daghemmet har vi smågruppsverksamhet, så du får vara med och planera och utföra en ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Raisio varhaiskasvatus Raisio lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barnträdgårdslärare, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Apula Oy/Tenavakadun päiväkoti. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus