Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Oluenpanija, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas oy

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vi söker en ordinarie barnträdgårdslärare till Tölö daghem från 2.1.2017. Tölö daghem har 70 platser och i vårdpersonalen arbetar 10 personer. Vi erbjuder dig - arbete i en grupp med 1-3-åringar - ett team, som består av dig och två barnskötare - en fin arbetsmiljö och trevliga arbetskolleger Vi önskar ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Munkkiniemi() varhaiskasvatus Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barnavårdsföreningen i Finland R.F. Y-tunnus 0201022-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barnträdgårdslärare, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Barnavårdsföreningen i Finland r.f.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus