Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vi söker en barnskötare som inhoppare till Tölö daghem och våra andra enheter. Inhopparen sätts in i vår vikariepool och kontaktas när vi behöver vikarier på daghemmen eller eftermiddagsklubbarna. Vi erbjuder dig - arbete med barn i åldern 1-5 - möjlighet att extraknäcka vid sidan av t.ex. studier - trevliga ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Barnavårdsföreningen i Finland R.F. Y-tunnus 0201022-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barnskötare som inhoppare, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Barnavårdsföreningen i Finland r.f.. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus