Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Robert's Coffee hakee Kauppakeskus Willan Robert's Coffee-kahvilaan kahta osa-aikaista kahvila-alan ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen talven kiireiden avuksi.

Baristan työtehtäviin kuuluu erikoiskahvien ja muiden kahvilatuotteiden valmistuksen lisäksi kassatyöskentelyä ja kahvilan siisteyden ylläpitoa.
Iloisen ja reippaan asiakaspalveluasenteen lisäksi hakijalta edellytetään hygieniapassia.

Meillä pääset mukaan kehittämään Suomen kahvilakulttuuria ja samalla kuulut sen edelläkävijöiden joukkoon. Tarjoamme perinpohjaisen erikoiskahvikoulutuksen ja opit työsi ohessa kahvimaailman uudet trendit.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen hyvinkaa@robertscoffee.com otsikolla "barista".

Love for Coffee with twinkle in the eye!

Web-osoite: http://www.zeberas.fi Työnantaja: Robert's Coffee/Zeberas Oy Sijainti: Torikatu 7, 05800 HYVINKÄÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: hyvinkaa@robertscoffee.com Hakemukset: hyvinkaa@robertscoffee.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 7, 05800 HYVINKÄÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barista, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Robert's Coffee/Zeberas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Torikatu 7, 05800 HYVINKÄÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa