Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Robert's Coffee hakee Kauppakeskus Willan Robert's Coffee-kahvilaan kahta osa-aikaista kahvila-alan ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen talven kiireiden avuksi. Baristan työtehtäviin kuuluu erikoiskahvien ja muiden kahvilatuotteiden valmistuksen lisäksi kassatyöskentelyä ja kahvilan siisteyden ylläpitoa. Iloisen ja reippaan asiakaspalveluasenteen lisäksi hakijalta edellytetään hygieniapassia. Meillä pääset mukaan kehittämään Suomen kahvilakulttuuria ja samalla kuulut sen edelläkävijöiden joukkoon. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Barista, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Robert's Coffee/Zeberas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa