Duunitori suosittelee
Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Työnjohtaja

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Outokumpuun ammattitaitoista PUTKIASENTAJAA hoitamaan monimuotoisia huolto- ja asennustöitä liittyen lähinnä kiinteistöjen ylläpitoon ja remontoitaviin kohteisiin. Sopivalle henkilölle mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Hakijoilta odotamme, - aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä - lvi-alan koulutusta - voimassa olevaa työturva- ja tulityökorttia - oma-aloitteisuuttta - joustavuutta ja huolellisuutta - kykyä itsenäiseen työskentelyyn - rehtiä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Outokumpu LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Outokumpu asennus, huolto ja puhtaanapito Outokumpu lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi pohjoinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Outokumpu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 338 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus