Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme kokenutta rakennusinsinööriä vastaavanmestarin tehtäviin Jyväskylään kerrostalokohteeseen. Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseeen. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavan mestarin tehtävistä kokemusta uudisasuntokohteista työnjohtokokemusta voimassa oleva työturvallisuuskortti tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli olet etsimämme ammattilainen, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta välittömästi! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Jyväskylä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Jyväskylä talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi keski Oy Y-tunnus 2617762-1 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava rakennusmestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Keski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa