Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme kokenutta rakennusinsinööriä vastaavanmestarin tehtäviin Jyväskylään kerrostalokohteeseen. Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseeen. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavan mestarin tehtävistä kokemusta uudisasuntokohteista työnjohtokokemusta voimassa oleva työturvallisuuskortti tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli olet etsimämme ammattilainen, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta välittömästi! Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Jyväskylä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Jyväskylä talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava rakennusmestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Keski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus