Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme metallialan moniosaajaa. Sinulla on kokemusta erilaisista metallialan töistä sekä hitsaamisesta. Tärkeää on myös oikea asenne työtä kohtaan. Hakijoilta odotamme, - aikaisempaa kokemusta metallialan töistä sekä hitsaamisesta - mielellään metallialan koulutus - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tuloityökorttia - oma-aloitteisuutta - joustavuutta ja huolellisuutta - rehtiä ja reipasta asennetta työtä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Jyväskylä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jyväskylä puu- ja metallialan tehtävät Jyväskylä maa-, metsä- ja kalatalouden työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä/hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Keski Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 249 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus