Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Joensuuhun osa-aikaista toimisto- ja kotisiivoojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä intoa ja halukkuutta toimia tehtävässä. Alan koulutus luetaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne!

Tässä siis hyvä tilaisuus saada itselleen mukava osa-aikainen työsuhde!

Toivomme sinun myös olevan:

- oma-aloitteinen
- joustava
- huolellinen
- suomen kielen taitoinen
- reipas
- omaavan ajokortin ja työturvallisuuskortin
- omaavan mielellään oman auton

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa heti. Olemme jo aloittaneet oikean henkilön metsästyksen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Eriika Kankkunen p. 0400 551 582, eriika.kankkunen@banssi.fi

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Olemme avanneet uuden toimiston Joensuuhun ja haemme parhaillaan itäsuomalaisia eri alojen osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Työnantaja: Banssi Itä Oy Sijainti: Joensuu, 80100 JOENSUU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti/sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Rekrytointia hoitaa : Eriika Kankkunen p. 0400 551 582 eriika.kankkunen@banssi.fi Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/13932320 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joensuu, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Banssi itä Oy Y-tunnus 2582181-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

179 435 € 179435 %

Liiketoiminnan tulos

2 553 € 2553 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimisto- ja kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Itä Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Joensuu, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa