Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Iisalmeen raskaankaluston asentajaa. Odotamme hakijalta alalle sopivaa mekaanisen asennuksen työkokemusta. Työnkuvaan kuuluu mm. mekaanista kokoonpanoa sekä koneiden huoltoa ja korjausta. Hakijoilta odotamme, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä oma-aloitteisuutta joustavuutta ja huolellisuutta tiimityöskentelytaitoa rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan suomen kielen taitoa Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Iisalmi Asennus, huolto ja puhtaanapito Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi itä Oy Y-tunnus 2582181-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaankaluston asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Itä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa