Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme etsii kauttamme osaavaa hitsaajaa / monipuolista metallimiestä Joensuuhun. Työn kuvaus: Haemme asiakkaallemme Joensuuhun mig-hitsaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään yhdessä vuorossa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Sopivan henkilön löydyttyä työn jatkuminen mahdollista. Toivomme sinulta: Aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä ja mig-hitsauksesta (tig-hitsaus katsotaan eduksi) Reipasta ja huolellista työotetta Kykyä itsenäiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Joensuu puu- ja metallialan tehtävät Joensuu tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Joensuu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi itä Oy Y-tunnus 2582181-7 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Itä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa