Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Olemme kuluvan vuoden aikana vakiinnuttaneet paikkamme pääkaupunkiseudun talousalueella luotettavana työnvälittäjänä ja etsimme osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Asiakkaamme etsii ammattitaitoista metallialan osaajaa, jolta luonnistuu niin TIG-, MIG-, MAG- ja puikkohitsaus. Paja sijaitsee Vantaalla ja työhön kuuluu myös Suur-Helsingin alueella asennustyöt, joten ajokortti on välttämätön työtä hakiessa. Eduksi hakijoilla luetaan oman auton käyttö ja hitsausluokat. Tarvittaessa asiakas ajattaa tekijällle hitsausluokituksen. Hyville tekijöille on tarjolla pidempi aikainen, jopa vakituinen työ vakavaraisessa ja menestyvässä metallialanyrityksessä.

Hakijoilta odotamme,

aikaisempaa kokemusta metallialan töistä
voimassa olevaa tulityökorttia
rehtiä ja reipasta asennetta
oma-aloitteisuutta
halua kehittää omaa osaamistaan
suomen kielen taitoa

Mikäli täytät kriteerit ja olet metallialan ammattilainen, niin älä aikaile vaan jätä hakemus jo tänään nettisivujemme kautta! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi etelä Oy Sijainti: 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / heti Yhteystiedot: www.banssi.fi Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/2969776 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Banssi etelä Oy Y-tunnus 2520496-6 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 208 791 € 85 %

Liiketoiminnan tulos

227 246 € 108 %

Henkilöstö

77 21

Liikevoitto-%

7 % 17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi etelä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa , osoitteessa 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa