Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Olemme kuluvan vuoden aikana vakiinnuttaneet paikkamme pääkaupunkiseudun talousalueella luotettavana työnvälittäjänä ja etsimme osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Etsimme asiakkaallemme henkilönostimen kuljettajaa pääkaupunkiseudulle. Työnkuvaan kuuluu henkilönostimen ajo kohteeseen lavettiautolla, auton ja nostimen asemointi liikenteen ja työskentelyn kannalta sopivaan paikkaan, sekä tietysti myös henkilönostimen kanssa työskentely kohteessa. Tyypillisiä keikkoja ovat teletyöt, puunkaadot ja ikkunanpesut. Työhön saattaa liittyä myös lisätöitä keikasta riippuen, esimerkiksi puunkaadoissa voi olla että nostinkuski joutuu olemaan avuksi oksien katkomisissa.

Haussa on työntekoa pelkäämätön henkilö, jolla on C-kortti ja jonkun verran kokemusta isompien autojen ajamisesta, sekä mahdollisesti myös kokemusta ahtaammissakin paikoissa ajelusta. Kokemus nostimien käytöstä on hakijalla suureksi eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä asiakkaamme järjestää viikon mittaisen perehdytyskurssin uusille työntekijöille.

Alustavasti työn kesto on loppuvuodeksi, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työlistyä pidemmäksikin aikaa. Talvikaudella työ on osa-aikatyötä, joten soveltuu esimerkiksi toisen työn ohelle.

Hakijoilta odotamme,

aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
voimassa olevaa C-ajokorttia ja ammattipätevyyttä
rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
joustavuutta ja huolellisuutta
tiimityöskentelytaitoa
suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Web-osoite: http://www.banssi.fi Työnantaja: Banssi etelä Oy Sijainti: Upokaskuja 5, 01450 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / heti Yhteystiedot: www.banssi.fi Hakemukset: http://banssi.likeit.fi/apply/15024333 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Upokaskuja 5, 01450 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Banssi etelä Oy Y-tunnus 2520496-6 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 208 791 € 85 %

Liiketoiminnan tulos

227 246 € 108 %

Henkilöstö

77 21

Liikevoitto-%

7 % 17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilönostimen kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi etelä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula , osoitteessa Upokaskuja 5, 01450 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa