Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Bahdinin kielen tulkki Tolmas Oy on tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava yritys. Toimimme kymmenillä eri kielillä. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia. Tällä hetkellä haemme bahdinin kielen taitoista tulkkia asioimistulkkaukseen. Työtä tarjoamme tilausten mukaan. Tulkilta odotamme rauhallista, täsmällistä, vastuuntuntoista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa suomen ja bahdinin kielen osaamista. Koulutus tai kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Helsinki tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bahdinin kielen tulkki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tolmas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus