Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Bahdinin kielen tulkki

Tolmas Oy on tulkkaus- ja käännöspalveluita tarjoava yritys. Toimimme kymmenillä eri kielillä. Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia. Tällä hetkellä haemme bahdinin kielen taitoista tulkkia asioimistulkkaukseen. Työtä tarjoamme tilausten mukaan.

Tulkilta odotamme rauhallista, täsmällistä, vastuuntuntoista ja yhteistyökykyistä asennetta sekä sujuvaa suomen ja bahdinin kielen osaamista. Koulutus tai kokemus tulkkaus- tai käännösalalta katsotaan eduksi. Kokemus asioimistulkkauksesta katsotaan erityiseksi eduksi.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen 23.10.. mennessä osoitteeseen yritys@tolmas.fi. Lisätietoja arkisin klo 9-16 numerosta 010-567 3840.

Web-osoite: http://www.tolmas.fi Työnantaja: Tolmas Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 010-567 3840 rekrytointi@tolmas.fi Hakemukset: yritys@tolmas.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bahdinin kielen tulkki, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tolmas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa