Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasprojektiimme Helsinkiin backend-kehittäjiä, joilla on kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo useamman vuoden kokemus Java-teknologioita hyödyntävien projektien parissa työskentelystä ja nautit siitä. Tehtävässä menestymisessä eduksi ovat myös Java 8-kokemus sekä DevOps-työkalujen tuntemus.
Työssä vaadittavien teknologioiden tuntemuksen lisäksi arvostamme hyviä kommunikointitaitoja, kykyä asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä innokasta ja intohimoista asennetta tekemiseen. Uuden opettelu on sinulle ennemminkin positiivinen haaste kuin pakkopullaa. Jos tunnistit itsesi tästä, laita hakemus jo tänään! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle:

Kokeneen, asiakaslähtöisen ja kunnianhimoisen vertaisryhmän, jonka avulla pääset kiinnostaviin hankkeisiin
Vaihtelevat ja vaativat asiakasprojektit
Kiinteän osuuden asiakaslaskutuksesta, joka tarjoaa konsulteillemme erinomaisen ansiotason
Läpinäkyvän ja ymmärrettävän organisaatiomallin

Web-osoite: http://unikie.com Työnantaja: Unikie Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Saija Sillanpää, Puh: 0445076047,saija.sillanpaa@unikie.com Hakemukset: http://www.unikie.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Backend-kehittäjiä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Unikie Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa