Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt reippaita, ammattitaitoisia ja vastuuntuntoisia baarityöntekijöitä työskentelemään kauttamme Oulun talousalueen yrityksissä. Tarjoamme työvuoroja tasokkaissa pubeissa, ravintoloissa sekä erilaisissa konserttitapahtumissa. Työt painottuvat pääasiassa perjantai- ja lauantai-illoille, mutta jonkin verran vuoroja löytyy myös arkipäiville ja pitempikestoisiinkin tehtäviin.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta baaritarjoilusta ja hyvää suomenkielen taitoa. Vastaavan hoitajan pätevyys eli työkokemus baarityöskentelystä vähintään kahden vuoden ajalta lasketaan osaan tehtävistä eduksi ja välttämättömyytenä on suoritettu anniskelu- ja hygieniapassi. Ravintola-alan koulutus lasketaan myös eduksi. Työ on vuorotyötä ja palkkaus tehtävästä sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävistä täytä työhakemus nettisivujemme www.vmp.fi kautta 20.11.2016 mennessä ja lisää hakemukseen CV liitetiedostona. Toimithan pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Finnace Oy Sijainti: Isokatu 50, 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan marraskuu 2016 Yhteystiedot: oulu@vmp.fi puh. 040 307 5300 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Isokatu 50, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarityöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Finnace Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Isokatu 50, 90100 OULU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa