Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Oulun keskustaan BAARITARJOILIJOITA. Hakemamme tekijä omaa drinkkiosaamisen, alkoholituote-, viini- ja oluttuntemuksen, ruokamyyntiosaamisen. Lisäkis tekijällä on oltava Grill- tyyppistä kulinarististista ymmärrystä, lisämyyntitaitoa ja asiakaspalveluosaamista. Odotamme hakijalta: - alan koulutusta - vankkaa kokemusta baarityöskentelystä - iloista mieltä ja asiakaspalvelutaitoja - alkoholi- ja hygieniapasseja Blokkaustaito sekä baarin ylläpitävä siivous-, puhtaana- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baaritarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus