Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Oulun keskustaan BAARITARJOILIJOITA. Hakemamme tekijä omaa drinkkiosaamisen, alkoholituote-, viini- ja oluttuntemuksen, ruokamyyntiosaamisen. Lisäkis tekijällä on oltava Grill- tyyppistä kulinarististista ymmärrystä, lisämyyntitaitoa ja asiakaspalveluosaamista. Odotamme hakijalta: - alan koulutusta - vankkaa kokemusta baarityöskentelystä - iloista mieltä ja asiakaspalvelutaitoja - alkoholi- ja hygieniapasseja Blokkaustaito sekä baarin ylläpitävä siivous-, puhtaana- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baaritarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa