Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Oulun keskustaan BAARITARJOILIJOITA. Hakemamme tekijä omaa drinkkiosaamisen, alkoholituote-, viini- ja oluttuntemuksen, ruokamyyntiosaamisen. Lisäkis tekijällä on oltava Grill- tyyppistä kulinarististista ymmärrystä, lisämyyntitaitoa ja asiakaspalveluosaamista. Odotamme hakijalta: - alan koulutusta - vankkaa kokemusta baarityöskentelystä - iloista mieltä ja asiakaspalvelutaitoja - alkoholi- ja hygieniapasseja Blokkaustaito sekä baarin ylläpitävä siivous-, puhtaana- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baaritarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Oulu / Rikimet Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa