Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savon Mafia Oy on Savonlinnassa toimiva Ravintola- ja Majoitusalan yritys. Toimintaa harjoitamme seuraavissa paikoissa: Club Colo. www.clubcolo.fi Happytime Baari. www.happytimebaari.fi Bistro Waahto. www.waahto.fi Ravintola Valo (kesäravintola) Panimoravintola Huvila Kesähotelli Villa Aria Kesähotelli Opera Festivaali & Catering toiminta Hakuehtoja: -Anniskelu- ja hygieniapassi suoritettu -Aikaisempi työkokemus alalta -Hallitset muitakin kieliä kuin Suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Savonlinna ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Savon Mafia Ab. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Savonlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus