Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Savon Mafia Oy on Savonlinnassa toimiva Ravintola- ja Majoitusalan yritys. Toimintaa harjoitamme seuraavissa paikoissa: Club Colo. www.clubcolo.fi Happytime Baari. www.happytimebaari.fi Bistro Waahto. www.waahto.fi Ravintola Valo (kesäravintola) Panimoravintola Huvila Kesähotelli Villa Aria Kesähotelli Opera Festivaali & Catering toiminta Hakuehtoja: -Anniskelu- ja hygieniapassi suoritettu -Aikaisempi työkokemus alalta -Hallitset muitakin kieliä kuin Suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Savonlinna ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Savon Mafia Ab. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57130 - Savonlinna .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus