Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme avaamassa täysin uudenlaista yökerhoa Tampereen ytimeen ja nyt etsimme ammattitaitoisia ja hyvän fiiliksen omaavia baarimikkoja-ja mestareita osaksi timanttista työtiimiämme. Odotamme sinulta : -Ammattitaitoista ja intohimoista asennetta työntekoa kohtaan -Hyvää asennetta ja huumorintajua. -Tiimityöskentelytaitoa. -Intohimoa drinkkien valmistusta ja baarityötä kohtaan ja innokkuutta oppia uuta. -Olet luotettava ja ahkera työntekijä. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Caupona Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa