Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme avaamassa täysin uudenlaista yökerhoa Tampereen ytimeen ja nyt etsimme ammattitaitoisia ja hyvän fiiliksen omaavia baarimikkoja-ja mestareita osaksi timanttista työtiimiämme. Odotamme sinulta : -Ammattitaitoista ja intohimoista asennetta työntekoa kohtaan -Hyvää asennetta ja huumorintajua. -Tiimityöskentelytaitoa. -Intohimoa drinkkien valmistusta ja baarityötä kohtaan ja innokkuutta oppia uuta. -Olet luotettava ja ahkera työntekijä. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Caupona Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus