Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ahkeraa, luotettavaa ja alansa osaavaa baaritarjoilijaa gastropubiimme Punavuoreen. Pieni tiimimme arvostaa positiivista, joustavaa ja reipasta asennetta. Vuoroissa ollaan usein myös yksin joten pelisilmää ja paineensietokykyäkin tarvitaan tilanteen sitä vaatiessa. Kivijalkakuppilana toimimme monen punavuorelaisen toisena olohuoneena joten asiakkaitten kanssa jutustelu on arkipäivää ja urheilua seuraamme lähes päivittäin, penkkiurheilijan unelma siis! ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Silver Coin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus