Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme ahkeraa, luotettavaa ja alansa osaavaa baaritarjoilijaa gastropubiimme Punavuoreen. Pieni tiimimme arvostaa positiivista, joustavaa ja reipasta asennetta. Vuoroissa ollaan usein myös yksin joten pelisilmää ja paineensietokykyäkin tarvitaan tilanteen sitä vaatiessa.
Kivijalkakuppilana toimimme monen punavuorelaisen toisena olohuoneena joten asiakkaitten kanssa jutustelu on arkipäivää ja urheilua seuraamme lähes päivittäin, penkkiurheilijan unelma siis!
Omaathan hyvän olut- ja siideritietämyksen sekä hallitset ruokatarjoilun pöytiin.
Vastaavanpätevyys, hygieniapassi, anniskelulupa ja suomenkielentaito vaaditaan. Ruotsin ja englanninkielentaito katsotaan etuna.

Jos sopisit mukaan tiimiimme lähetäthän hakemuksen ja cv:n sähköpostitse ja palaamme asiaan!

Työnantaja: Silver Coin Oy Sijainti: Iso Roobertinkatu 15, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: loka-marraskuun vaihteessa Yhteystiedot: Petra Pesonen, barbronco2@gmail.com Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Iso Roobertinkatu 15, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Silver Coin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Iso Roobertinkatu 15, 00120 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa