Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme Caioon Oulun Kaijonharjuun iloista baarimikkoa, jolla on baarin vastaavan hoitajan pätevyys. Odotamme työntekijältä aloitekykyä ja omatoimisuutta. Haluamme hakijan olevan markkinontihenkinen ja tukevan kasvuamme yrityksenä. Hakijan tulisi olla myös kuuntelutaitoinen, luova, sosiaalinen, osata kommunikoida ja olla järjestelmällinen. On myös tärkeää, että hakija tulee toimeen uusien ihmisten kanssa.

Hakijalla tulee olla hyvät englanninkielen taidot kirjallisena ja suullisena. Kahden vuoden työkokemus baarissa tai ravintolassa katsotaan eduksi, samoin opiskelu tai työkokemus ulkomailla.

Caio Oulu on Baari Kaijonharjussa. Se sijaitsee 500 metrin päässä Oulun yliopistolta Kaijonharjun keskuksessa. Tällä hetkellä meiltä löytyy esimerkiksi live-bändi-iltoja, perjantaisia bileitä ja runsaasti kansainvälisiä asiakkaita yliopistolta. Uskomme, että baari on hyvä paikka tavata ihmisiä ja saada uusia kontakteja. Uskomme, että Caio on paikka luoda jotakin suurempaa hyvää. Me Caiossa uskomme tulevaisuuteen ja yrityksemme laajenemiseen. Etsimme ympärillemme joustavia ihmisiä, jotka pitävät haasteista ja uskovat visioomme.

Laita hakemus ja CV meille englanniksi osoitteeseen: info@caiooulu.com

Työnantaja: Affinity Group Oy Sijainti: Sammonkatu 10, 90570 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Thystere Bangue-Tandet, 040 1701990, info@caiooulu.com Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sammonkatu 10, 90570 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Baarimestari/ Bartender, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Affinity Group Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Sammonkatu 10, 90570 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus