Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tämä ilmoitus on osoitettu myös yrittäjille ja osuuskunnille. Itämeren Kauppasilta on jyväskyläläinen pienyritys, joka tuo maahan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Tärkeimmät tuotemerkkimme ovat Panasonic ja ERKA ja asiakaskuntamme koostuu kuluttajaelektroniikkamyymälöistä, apteekeista, terveydenhoitoalan yrityksistä sekä julkisista organisaatioista. Tällä hetkellä etsimme uutta tekijää B2B myyntiin. Tässä tehtävässä työskennellään korkealaatuisten ja arvostettujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Jyväskylä myyntialan tehtävät Jyväskylä päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B -myyntivastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Itämeren Kauppasilta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40270 - Jyväskylä .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus