Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tämä ilmoitus on osoitettu myös yrittäjille ja osuuskunnille. Itämeren Kauppasilta on jyväskyläläinen pienyritys, joka tuo maahan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Tärkeimmät tuotemerkkimme ovat Panasonic ja ERKA ja asiakaskuntamme koostuu kuluttajaelektroniikkamyymälöistä, apteekeista, terveydenhoitoalan yrityksistä sekä julkisista organisaatioista. Tällä hetkellä etsimme uutta tekijää B2B myyntiin. Tässä tehtävässä työskennellään korkealaatuisten ja arvostettujen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Jyväskylä myyntialan tehtävät Jyväskylä päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B -myyntivastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Itämeren Kauppasilta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40270 - Jyväskylä .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus