Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tämä ilmoitus on osoitettu myös yrittäjille ja osuuskunnille.

Itämeren Kauppasilta on jyväskyläläinen pienyritys, joka tuo maahan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Tärkeimmät tuotemerkkimme ovat Panasonic ja ERKA ja asiakaskuntamme koostuu kuluttajaelektroniikkamyymälöistä, apteekeista, terveydenhoitoalan yrityksistä sekä julkisista organisaatioista.

Tällä hetkellä etsimme uutta tekijää B2B myyntiin.

Tässä tehtävässä työskennellään korkealaatuisten ja arvostettujen tuotemerkkien (kuten Panasonic ja ERKA) parissa. Myyntityö koskee sekä olemassa olevaa asiakaskuntaa (pääasiakkaat mukaan lukien) ja uusasiakashankintaa. Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu pääasiassa puhelimella ja sähköpostitse suomen kielellä. Pieni osa työstä voi sisältää muuta asiakaspalvelutyötä (kuten huoltoasioiden järjestelyä).

Tämä työ on osa-aikainen (voidaan myös sisällyttää osaksi työharjoittelua), 10-15 tuntia viikossa. Viikkotyömäärää voidaan tuloksien mukaan kasvattaa jatkossa. Työ sallii runsaasti joustoja aikataulujen suhteen, sillä tehtäviä on mahdollista tehdä myös kotoa käsin yhdessä sovitun ajankäytön mukaan.

Palkkaus on lähtökohtaisesti tuntipalkkaperusteinen.
Provisiopalkkauksesta on mahdollista sopia erikseen.

Työhön sopii avoin, sosiaalinen henkilö, jolle myyntityö on luontevaa. Hyvät viestintäkyvyt ja ainakin perustiedot myyntityöstä ovat eduksi. Hyvä ajankäytön hallintakyky ja itseohjautuvuus tehtävissä ovat tarvittavia taitoja.

Kielitaitovaatimukset: suomen kielen taidon tulee olla äidinkielen tasoista. Kohtalainen englannin kielen taito on myös tarpeen yhteydenpidossa tiimin sisäisesti.

Työssä ei tarvita tietoa asiakasryhmistä tai tuotteista etukäteen. Tarjoamme kaiken tarvittavan opastuksen alkuun. Aikaisempi kokemus B2B -myynnistä on etu.

Jos olet kiinnostunut työstä hyvinvointitekniikan tuotteiden alalla, ota yhteyttä meihin hakemuksellasi 26.10.2016 mennessä info@b2bb.fi.

Lisätietoja tehtävästä:
Piotr Mielcarek - 050 581 0702 (in English)
TAI
Tapani Tyrkkö - 050 581 7560

Web-osoite: http://www.b2bb.fi Työnantaja: Itämeren Kauppasilta Sijainti: 40270 PALOKKA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti kun mahdollista Yhteystiedot: Tapani Tyrkkö, Puh: 0505817560, info@b2bb.fi Hakemukset: info@b2bb.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40270 PALOKKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B -myyntivastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Itämeren Kauppasilta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40270 - Jyväskylä , osoitteessa 40270 PALOKKA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa