Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Coating Tech Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen konseptin teolliseen jauhemaalausprosessiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat jauhemaalit, ripustus- ja suojaustuotteet sekä kalvonpaksuusmittarit. Asiakaskuntamme koostuu pääosin valmistavasta metalliteollisuudesta. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Pakkalassa. Etsimme nyt joukkoomme B2B-myyntineuvottelijaa Tehtäväsi on kontaktoida lähinnä pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Fenelle Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa