Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Coating Tech Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen konseptin teolliseen jauhemaalausprosessiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat jauhemaalit, ripustus- ja suojaustuotteet sekä kalvonpaksuusmittarit. Asiakaskuntamme koostuu pääosin valmistavasta metalliteollisuudesta. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Pakkalassa.

Etsimme nyt joukkoomme B2B-myyntineuvottelijaa

Tehtäväsi on kontaktoida lähinnä pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita, kartoittaa asiakastarpeita ja myydä tuotteita ja ratkaisuja. Kontaktoit asiakkaita, jotka ovat jo aikaisemmin tilanneet tuotteita tai ilmaisseet kiinnostuksensa niihin, mutta teet myös uusasiakashankintaa. Osan tehtävästäsi muodostaa asiakkaiden tilausten ja toimitusten sähköinen käsittely. Teet myös tarjouksia, päivität asiakas- ja tuoterekisterejä sekä hinnastoja ja osallistut tarvittaessa muihinkin toimistotehtäviin. Työ tapahtuu Coating Techin tiloissa.

Haemme aktiivista ja tavoitteellista ihmistä, jolla on halua käydä kaupallista keskustelua yrityspäättäjien kanssa asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää palveluhalukkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua asioita nopeasti. Aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä myynnillinen asenne ratkaisee!

Persoonana luot ympärillesi miellyttävän ilmapiirin ja työskentelytapasi on oma-aloitteinen, vastuullinen, kehittämishakuinen ja pitkäjänteinen. Sujuvat suomen-ja englanninkielen taito sekä hyvä tietotekninen osaaminen kuvaavat ammatillista persoonaasi. Ruotsinkielen taito ja tekninen osaaminen ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta, koulutuksen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä ammattitaitoisen tiimin työsi tueksi. Koulutuksen (4kk) ajan palkkasi on kiinteä.

Tehtävä on vakituinen ja työaikasi on 37,5 h / vko.

Hae tehtävää heti CV:lläsi osoittella helena.jylli@prologon.fi Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Helena Jylli, p. 050 599 4187 ti ja pe klo 13-15 / Fenelle Oy Prologon, jonka vuokraamana työntekijänä tulet toimimaan Coating Tech Oy:ssä aluksi.

Web-osoite: http://www.prologon.fi Työnantaja: Fenelle Oy Sijainti: Pakkalantie 27A, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Helena Jylli helena.jylli@prologon.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 02.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pakkalantie 27A, 01510 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Fenelle Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Pakkalantie 27A, 01510 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa