Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme työpaikan, jossa on rento ja mukava työilmapiiri. Asiakashankkijan työ sopii erinomaisesti ulospäin suuntautuneelle ja aktiiviselle ihmiselle. Jos olet kiinnostunut myyntityöstä ja koet, että sinussa olisi potentiaalia, hae rohkeasti mukaan joukkoomme. Aiempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tarvitse, vaan tärkeintä on halu oppia ja tahto kehittyä huippumyyjäksi!

Urakkatarjouksen (http://www.urakkatarjous.net/) ideana on yhdistää yksinkertaisesti työkohde ja työntekijä eli välitämme työkohteita pääasiassa rakennusalan yrityksille. Myyntineuvottelijana teet uusasiakashankintaa yritysasiakkaiden parissa. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, jatkuvan valmennuksen ja ohjauksen, sekä tarvittavat työvälineet. Tarvitset vain oikean asenteen ja intoa oppia sekä kehittyä - me huolehdimme lopusta!

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen ydinkeskustassa.

Mikäli sinua jäi askarruttamaan jokin, voit tiedustella asiasta soittamalla numeroon 041-7525490 klo. 10.00-14.00. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@suomenmyyntitalo.com.

Web-osoite: http://www.smtsuomenmyyntitalo.com/ Työnantaja: Suomen Myyntitalo Oy Sijainti: Hämeenkatu 29 E 5, 33100, 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: 041-7525490, rekry@suomenmyyntitalo.com, http://www.urakkatarjous.net/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 29 E 5, 33100, 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Myyntitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenkatu 29 E 5, 33100, 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa