Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

OneLevelUp on energinen, Suomessa toimiva ICT-henkilöstövuokrausyritys ainutlaatuisella ja tehokkaalla palvelukonseptillaan. Keskitymme poikkeuksellisesti vuokrahenkilöstömme laadun ja tuottavuuden optimointiin ja siksi tätä palvelua on myös myyjien mukava tarjota asiakkaille.

Etsimme tulosnälkäisiä B2B-myyntineuvottelijoita. Voit olla työurasi alkuvaiheessa, jonkin verran myyntitaustaa omaava tai jo enemmän myyntikokemusta kartuttanut henkilö. Jos et pelkää kohdata asiakkaita puhelimitse ja kasvokkain, omaat erinomaiset myynti- ja neuvottelutaidot ja sinulla on pilke silmäkulmassa, saatat olla juuri se oikea!

OneLevelUp B2B-myyntineuvottelijan ensisijainen työtehtävä on uusasiakashankinta. Työssäsi haet aktiivisesti uusia asiakkaita ja hoidat sopimusneuvottelut. Valtaosan asiakastapaamisista sovit itse. Asiakastapaamisia myyjille on viikkotasolla kymmeniä. Osoitat asiakkaalle palvelumme konkreettiset hyödyt ja klousaat kaupan. OneLevelUpin myyntineuvottelijana sinun tulee jokaisessa asiakaskontaktissa edustaa yritystämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Asetamme organisaatiomme myyjille korkeat vaatimukset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä mahdollisuuden hyvään palkkatasoon ainutlaatuisen palvelumme sanansaattajana. Tehtävä soveltuu sekä osa- että kokopäivätyöksi. Tarjoamme myös sinulle täyden tuen, jotta pääset hyvään alkuun. Neljässä kuukaudessa odotamme, että kuukausimyyntisi nousee vähintään 25.000 euroon.

Esimerkki provision muodostumisesta 25.000 euron kuukausimyynnillä:
7.500€ provisio: 30% myynnistä 25.000€ (17 osaajaa)

Tarjoamme sinulle joustavat työajat erittäin reilulla provisiolla.

Ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä hakemuksesi jero@oneuphigher.com.
Voit myös soittaa toimitusjohtajallemme Jero Juujärvelle, puh. 045 8869008 kysyäksesi paremmin OneLevelUpin palvelusta ja myyjän työstä.

Web-osoite: http://www.oneuphigher.com Työnantaja: OneLevelUp Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Jero Juujärvi 045 8869008 Jero@oneuphigher.com Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: 21.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut OneLevelUp Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa