Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

TopBorn on pohjoismaissa digitaalisen markkinoinnin parissa toimiva yritys. Periaatteemme, innostuksemme ja tietotaitomme kautta olemme lyhyessä ajassa kasvaneet teräväksi ja taitavaksi 40 henkilön tiimiksi toimistoissamme Ruotsissa ja Suomessa. Autamme yrityksiä ja organisaatioita Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa niin yksittäisillä kuin kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla digitaalisessa markkinoinnissa on sitten kyse verkkosivuston tuotannosta, online-näkyvyydestä tai perinteisemmästä mainospalvelusta.

Etsimme myynninnälkäistä myyntineuvottelijaa Helsingissä Arkadiankadulla sijaitsevaan toimistoomme. Jos et pelkää kohdata asiakkaita puhelimitse tai vaikkapa kasvokkain, omaat erinomaiset myynti- ja neuvottelutaidot saatat olla juuri se oikea!

TopBornin B2B myyntineuvottelijan ensisijainen työtehtävä on uusasiakashankinta. Asetamme organisaatiomme myyjille korkeat vaatimukset. Jokainen asiakaskontaktointi on yrityksellemme ensiarvoisen tärkeä kasvattaaksemme yrityksemme tunnettavuutta ja tietenkin uusasiakashankintaa. TopBornin myyjänä ja myyntineuvottelijana Sinun tulee jokaisessa asiakaskontaktissa edustaa yritystämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tärkeintä on että löydämme juuri oikean henkilön. Henkilön, jolla on tulostavoitteellinen voittaja-asenne ja myyntihenkisyys paikallaan. Valinnassamme arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä myyntityössä sekä tuntemusta internetmarkkinointialalta. Henkilöllä tulee olla sujuva suomenkielen taito niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Työaika on ma-pe klo 8-16 ja palkka on 1.500 EUR + provisio, takuupalkka 4 kk koeaikana on 2.000 eur.

Lähetä hakemus ja CV ura@topborn.com.

Web-osoite: http://topborn.fi Työnantaja: Topborn Oy Sijainti: Arkadiankatu 4-6 (käynti Olavinkatu 1B, 6 krs.), 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Merja Hamari, merja.hamari@topborn.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 15.12.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Arkadiankatu 4-6 (käynti Olavinkatu 1B, 6 krs.), 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Topborn Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Arkadiankatu 4-6 (käynti Olavinkatu 1B, 6 krs.), 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa