Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OLETKO SINÄ SEURAAVA B2B MYYJÄMME? TopBorn on pohjoismaissa digitaalisen markkinoinnin parissa toimiva yritys. Periaatteemme, innostuksemme ja tietotaitomme kautta olemme lyhyessä ajassa kasvaneet teräväksi ja taitavaksi 40 henkilön tiimiksi toimistoissamme Ruotsissa ja Suomessa. Autamme yrityksiä ja organisaatioita Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa niin yksittäisillä kuin kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla digitaalisessa markkinoinnissa on sitten kyse ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Topborn Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus