Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

"Wulffilla vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Saan itse päättää, kuinka kunkin viikkoni rakennan, kunhan toimintani on tavoitteellista ja tuloksellista." -Marco Kuparinen, Wulff Care

Wulff on jokaiselle yrityspäättäjälle tuttu nimi. 1800-luvulta alkavan historiamme aikana olemme luoneet itsestämme käsitteen, joka liitetään luotettavuuteen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Wulff Care on osa Wulff Oyj -konsernia. Wulff Care on ensiavun, työhyvinvoinnin ja sujuvan työnteon asiantuntija. www.wulffcare.fi

Etsimme nyt B2B-MYYJÄÄ toimimaan Turunn myyntialueella. Voit olla työurasi alkuvaiheessa ja jonkin verran myyntitaustaa omaava tai jo enemmän kokemusta kartuttanut henkilö. Alan tuntemuksesta jo etukäteen on toki hyötyä, mutta ennen muuta etsimme henkilöä, joka ymmärtää asiakasta ja osaa myydä.

Osaat:

- Aktiivisesti hakea uusia asiakkaita.
- Valtaosan asiakastapaamisistasi sovit itse.
- Asiakastapaamisia myyjillämme on viikkotasolla kymmeniä.
- Osoittaa asiakkaalle, mitä konkreettista hyötyä tuotteemme ja palvelumme hänelle tarjoavat.
-Klousata kaupan.
- Asiakastapaamisen tavoite on aina tehdä kauppa tapaamisen päätteeksi.


Tarjoamme sinulle:

-vakituisen työpaikan ja itsenäisen työnkuvan, ml. etätyömahdollisuuden.

-mahdollisuuden kehittyä huippuluokan myyjäksi koulutusohjelmassamme. Vaikka työ on itsenäistä, olemme joka päivä tukenasi, alkuun myös asiakaskäynneillä.

-mielenkiintoisen ja myyvän tuotepaletin.

-mahdollisuuden korkeaan palkkatasoon.


Työ on vakituinen ja edellyttää ajokorttia; auton saat tarvittaessa yritykseltä. Palkkausmallimme on provisiopohjainen. Työn sisäänajovaiheessa (4kk) saat takuupalkan. Maksamme luonnollisesti myös kulukorvaukset ja tarjoamme lisänä kannustavan bonusjärjestelmän. Myyjillämme on vakiintuneet ja vakaat ansiot - ja Wulffilla on monta esimerkkiä siitä, että myös huippuansioille on mahdollisuus päästä.

Huom! Haluamme toimia läpinäkyvästi jo rekrytoinnin alkuvaiheessa, siksi annamme sinulle mahdollisuuden keskustella työstä wulffilaisen Marco Kuparisen kanssa, puh: 040 532 7992. Marco on ollut Wulff Caren palveluksessa 2000-luvun alusta ja hän osaa kertoa, minkälaista on jokapäiväinen toiminta Wulffin myyjän näkökulmasta. Lisätietoja työpaikasta antaa myös Wulff Caren myyntijohtaja Jyrki Kuusisto 040 820 1813. Voit lisäksi tutustua myyjätarinoihimme suoraan sivuillamme: http://www.urawulffilla.fi/myyjatarinoita/

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, sillä palkkaamme sopivan työntekijän heti sellaisen löytäessämme.​ Hakuaika on auki 6.11.2016 asti, työn aloitus mielellään marraskuussa. Wulff Caren rekrytointiprosessia tukee alkuvaiheessa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista.

Web-osoite: http://www.rekrytointitalli.fi Työnantaja: Rekrytointitalli Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: KAIKKONEN MIKKO, Puh: 0405773768, mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi Hakemukset: https://rekrytointitalli.tehoste.com/?action=open&id=196&fcid=1 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointitalli Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa