Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HAEMME B2B-LEVIKKIMYYJIÄ

Tässä tehtävässä työskentelet arvostettujen ja laadukkaiden asiantuntijalehtien, Työ Terveys Turvallisuus ja Uusiouutiset-lehden
B2B-levikkimyyjänä - ja määrität työaikasi oman elämäntilanteesi mukaan!

Olet aktiivinen, aikaansaava, huolellinen ja palvelualtis. Et vierasta myyntityötä ja osaat toimia järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti, asiakkaitamme kuunnellen. Voit olla kokenut myyjä tai myyntityöstä muuten kiinnostunut, esimerkiksi opiskelija, yrittäjä, opiskeluista välivuotta pitävä tai työelämään tauolta vähitellen palaava vanhempi. Tässä elämäntilanteessasi etsit työtä, jota voit tehdä mistä päin Suomea tahansa, omaa työaikaasi joustavasti säädellen.

Asenteesi ja innostuksesi merkitsevät meille taustaa ja kokemusta enemmän.

Tarjoamme Sinulle innostavan ja palkitsevan tehtävän, laadukkaan perehdytyksen ja varauksettoman tuen. Asiakkaitamme ovat lehtien kohderyhmään kuuluvat yritykset ja siellä henkilöt, joiden toimenkuvaan lehtiemme tarjoama sisältö kuuluu.

Voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti, valintasi mukaan 15-35 tuntia viikossa. Palkkiosi perustuu pohjapalkkaan, provisioihin + bonuksiin. Ansiotasosi ratkaiset omalla ahkeruudellasi, ajankäytölläsi ja osaamisellasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat levikkipäällikkö Tytti Savolaiselta,
puh. 045 643 7001, tytti.savolainen@tttlehti.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Tytti Savolaiselle. Kerro meille taustastasi ja osaamisestasi sekä siitä, miksi tehtävä kiinnostaa sinua.

Työnantaja: TTT Kustannus Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Levikkipäällikkö Tytti Savolainen, tytti.savolainen@tttlehti.fi, p. 045 643 7001 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B levikkimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut TTT Kustannus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa