Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME B2B-LEVIKKIMYYJIÄ Tässä tehtävässä työskentelet arvostettujen ja laadukkaiden asiantuntijalehtien, Työ Terveys Turvallisuus ja Uusiouutiset-lehden B2B-levikkimyyjänä - ja määrität työaikasi oman elämäntilanteesi mukaan! Olet aktiivinen, aikaansaava, huolellinen ja palvelualtis. Et vierasta myyntityötä ja osaat toimia järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti, asiakkaitamme kuunnellen. Voit olla kokenut myyjä tai myyntityöstä muuten kiinnostunut, esimerkiksi opiskelija, yrittäjä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B levikkimyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut TTT Kustannus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa