Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme tiimiimme etämyyjiä - päätoimipisteemme sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla, mutta etätyö on mahdollista mistä päin maailmaa tahansa!
Tarjoamme valmiin toimintamallin, asiakaslistat ja loistavat komissiot.

Provisio myynnin mukaan, maksamme jopa 50% tuloutuneesta myynnistä.

Palvelukokonaisuuksien myynti tapahtuu B-to-B-sektorille ja koulutamme sinut alkuun. Odotamme hakijalta kokemusta telemarkkinointialasta sekä etätyöskentelystä, sinnikkyyttä ja myyntihenkisyyttä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 16.12.2016 mennessä osoitteeseen rekry@pinklink.fi tai täytä kotisivuiltamme www.pinklink.fi löytyvä hakemuskaavake!. Lisätiedot: Rekrytointivastaava päivystää arkisin klo 9-17 Suomen aikaa puh. +34692176636. Voit myös lähettää sähköpostia rekry@pinklink.fi

Tässä työsuhteessa noudatetaan Espanjan lainsäädäntöä.

Web-osoite: http://www.pinklink.fi Työnantaja: Pinklink S.L. Sijainti: Fuengirola, Espanja Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rekrytointivastaava päivystää arkisin klo 9-17 Suomen aikaa puh. +34692176636. Voit myös lähettää sähköpostia rekry@pinklink.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 16.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fuengirola, Espanja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-Etämyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Pinklink S.L.. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Costa del Sol , osoitteessa Fuengirola, Espanja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa