Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Laajennamme toimintaamme ja etsimme tiimiimme B2B asiakkuusvastaavia. Tarjoamme työpaikan, jossa on rento ja kannustava työilmapiiri. B2B asiakkuusvastaavan työ sopii hyvin ulospäin suuntautuneelle ja aktiiviselle ihmiselle.

B2B Asiakkuusvastaavana olet olennaisessa roolissa yrityksemme menestyksen kannalta. Työ muodostuu myynnistä yritysasiakkaiden parissa. Tulet saamaan kattavan koulutuksen tehtävässä menestymiseen, sekä esimiesten täyden tuen. Aikaisempi työkokemus puhelimitse tehtävästä myyntineuvottelutyöstä on eduksi, mutta olemalla vain oma positiivinen itsesi pärjäät työssä varmasti!

Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, halua tienata, asennetta ja halua kehittyä myynnin ja markkinoinnin parissa. Haastattelut aloitetaan välittömästi ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydettyä, joten ole nopea!

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen ydinkeskustassa.

Jos sinulla on kysyttävää, voit tiedustella asiasta soittamalla numeroon 044-2371957 klo. 10.00-14.00. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@suomenmyyntitalo.com.

Web-osoite: http://www.smtsuomenmyyntitalo.com/ Työnantaja: Suomen Myyntitalo Oy Sijainti: Hämeenkatu 29 E 5, 33100, 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ville Salmikivi, Puh: 044-2371957, rekry@suomenmyyntitalo.com, http://www.smtsuomenmyyntitalo.com/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenkatu 29 E 5, 33100, 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B Asiakkuusvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Myyntitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenkatu 29 E 5, 33100, 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa