Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Laajennamme toimintaamme ja etsimme tiimiimme B2B asiakkuusvastaavia. Tarjoamme työpaikan, jossa on rento ja kannustava työilmapiiri. B2B asiakkuusvastaavan työ sopii hyvin ulospäin suuntautuneelle ja aktiiviselle ihmiselle. B2B Asiakkuusvastaavana olet olennaisessa roolissa yrityksemme menestyksen kannalta. Työ muodostuu myynnistä yritysasiakkaiden parissa. Tulet saamaan kattavan koulutuksen tehtävässä menestymiseen, sekä esimiesten täyden tuen. Aikaisempi työkokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Tampere viestintä Tampere myyntialan tehtävät viestintä Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B Asiakkuusvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Myyntitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa