Ilmoitus jätetty 21.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin. Bookers Finland Oy toimii Elisa Oyj:n luotettavana kumppanina Elisan yritysmyynnissä ja haemme nyt nälkäistä, myyntityötä arvostavaa ja siitä nauttivaa yritysmyyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työssä vastaat Tampereen alueen, nimettyjen pienten- ja keskisuurten asiakkaiden asiakassuhteen hoitamisesta, uusmyyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakkaiden arvon kasvattamisesta. Käytössäsi on koko Elisan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Pälkäne muut myymälätehtävät Tampere muut myymälätehtävät Ylöjärvi muut myymälätehtävät Hämeenkyrö muut myymälätehtävät Kangasala muut myymälätehtävät Lempäälä muut myymälätehtävät Nokia muut myymälätehtävät Orivesi muut myymälätehtävät Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt Pälkäne myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Kangasala myyjät ja kassahenkilöt Lempäälä myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Orivesi myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala päällikkötason positiot Pälkäne päällikkötason positiot Tampere päällikkötason positiot Ylöjärvi päällikkötason positiot Hämeenkyrö päällikkötason positiot Kangasala päällikkötason positiot Lempäälä päällikkötason positiot Nokia päällikkötason positiot Orivesi päällikkötason positiot Pirkkala myyntialan tehtävät Pälkäne myyntialan tehtävät Tampere myyntialan tehtävät Ylöjärvi myyntialan tehtävät Hämeenkyrö myyntialan tehtävät Kangasala myyntialan tehtävät Lempäälä myyntialan tehtävät Nokia myyntialan tehtävät Orivesi myyntialan tehtävät Pirkkala muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 21.12.2016 ja sen on julkaissut Bookers. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.01.2017. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus