Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

AxFlow Group on Euroopan johtava prosessiteollisuuden laitetoimittaja. Edustukseemme kuuluu maailman johtavia syrjäytys-, keskipako- ja tyhjöpumppu sekä matalapainekompressorien, sekoittajien ja lämmönvaihtimien valmistajia. Vastaamme tuotteiden myynnistä, huollosta ja varaosista. AxFlow Oy on osa AxFlow Groupia ja Axel Johnson International -konsernia. AxFlow Groupin henkilöstömäärä on 570.
Henkilöstömäärämme Suomessa on 20 ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kotkassa.

Haemme kahta kunnossapidon asentajaa Kotkan huoltoyksikköömme. Asentaja työskentelee huoltotiimin jäsenenä suorittaen yksin ja yhdessä muiden asentajien kanssa kunnossapitoon, ennakkohuoltoon tai kokoonpanoon kuuluvia asennustehtäviä.

Hakijalta toivomme:
Teknistä soveltuvuutta sekä halua kehittyä ja omaksua uusia toimintatapoja.
Englannin kielen kohtalaista suullista ja kirjallista osaamista edellyttäen kansainvälisten valmistajien tarjoamissa koulutuksissa tehtävään.
Tietokonetaitoja kirjeenvaihdon sekä raportoinnin vuoksi.

Työ edellyttää matkustamista Suomessa joskus lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää kunnossapidon osaamistasi.

Web-osoite: http://www.axflow.fi Työnantaja: AxFlow Oy Sijainti: 48770 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisäkysymykset/yhteydenotot sähköpostitse: sami.salonen@axflow.fi Hakemukset: rekry@axflow.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 48770 KOTKA

Yritystiedot

Toiminimi AxFlow Oy Y-tunnus 0108916-6 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Hillman, TM-Palvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 398 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

485 000 € -21 %

Henkilöstö

23 -1

Liikevoitto-%

7 % -22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanisen kunnossapidon asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut AxFlow Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48770 - Kotka , osoitteessa 48770 KOTKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa