Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Technical Architect

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AxFlow Group on Euroopan johtava prosessiteollisuuden laitetoimittaja. Edustukseemme kuuluu maailman johtavia syrjäytys-, keskipako- ja tyhjöpumppu sekä matalapainekompressorien, sekoittajien ja lämmönvaihtimien valmistajia. Vastaamme tuotteiden myynnistä, huollosta ja varaosista. AxFlow Oy on osa AxFlow Groupia ja Axel Johnson International -konsernia. AxFlow Groupin henkilöstömäärä on 570. Henkilöstömäärämme Suomessa on 20 ja toimipisteet sijaitsevat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Kotka Asennus, huolto ja puhtaanapito Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AxFlow Oy Y-tunnus 0108916-6 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Hillman, TM-Palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanisen kunnossapidon asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut AxFlow Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48770 - Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa