Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AxFlow Group on Euroopan johtava prosessiteollisuuden laitetoimittaja. Edustukseemme kuuluu maailman johtavia syrjäytys-, keskipako- ja tyhjöpumppu sekä matalapainekompressorien, sekoittajien ja lämmönvaihtimien valmistajia. Vastaamme tuotteiden myynnistä, huollosta ja varaosista. AxFlow Oy on osa AxFlow Groupia ja Axel Johnson International -konsernia. AxFlow Groupin henkilöstömäärä on 570. Henkilöstömäärämme Suomessa on 20 ja toimipisteet sijaitsevat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Kotka asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AxFlow Oy Y-tunnus 0108916-6 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Hillman, TM-Palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanisen kunnossapidon asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut AxFlow Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus