Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Avustava lakimies, Tekijänoikeusvalvonta Adultia Oy

Tekijänoikeusvalvonta Adultia Oy on aikuisviihteen tekijänoikeuksien suojaamiseen erikoistunut yritys. Adultia puuttuu toimeksiantajiensa tekijänoikeuksia loukkaavaan toimintaan. Adultian olemassaolo ennaltaehkäisee sen valvomien teosten loukkaavaa käyttöä ja levitystä. Havaitessaan loukkaavaa toimintaa Adultia pyrkii ensisijaisesti sopimaan loukkaukseen syyllistyneen kanssa kohtuullisen hyvityksen. Viime kädessä Adultia puuttuu loukkaavaan toimintaan yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Adultia hakee avustavaa lakimiestä, joka työskentelee vaihtelevasti yrityksen monenlaisissa työtehtävissä. Avustavana lakimiehenä onnistut, kun olet kiinnostunut tekijänoikeudesta ja tekijänoikeusvalvonnasta. Toivottavasti viestit useammalla kielellä, omaat muutenkin hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on tietoteknistä osaamista.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen info(ät)adultia.fi.

Tekijänoikeusvalvonta Adultia Oy, yhteyshenkilö: Tommi Haaja, info@adultia.fi, lisätietoja: www.adultia.fi.

Web-osoite: http://www.adultia.fi Työnantaja: Tekijänoikeusvalvonta Adultia Oy Sijainti: Sinimäentie 10, 02630 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tommi Haaja, info@adultia.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sinimäentie 10, 02630 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avustava lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Tekijänoikeusvalvonta Adultia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Sinimäentie 10, 02630 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa