Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus


Eduskunnan kanslian tehtävänä on luoda eduskunnalle edellytykset suorittaa sille valtioelimenä kuuluvat tehtävät.

Eduskunnan kanslian osastoja ovat keskuskanslia, valiokuntasihteeristö, hallinto- ja palveluosasto, kansainvälinen osasto, tieto- ja viestintäosasto ja turvallisuusosasto.

Ruotsin kielen toimisto laatii valiokuntien mietinnöt, lausunnot ja puhemiesneuvoston ehdotukset sekä eduskunnan vastaukset ja kirjelmät ruotsin kielellä ja ruotsinkieliset valtiopäiväasiakirjat suomen kielellä. Lisäksi toimistossa laaditaan ruotsinkielisen täysistuntopöytäkirjan yhteenveto ja huolehditaan tulkkauksen järjestämisestä täysistunnossa ja valiokunnissa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Avustavan kielenkääntäjän tehtäviin kuulu termien selvitystä ja kartoitusta, käännöstehtävien valmistelua käännösmuistia ylläpitämällä, eduskunta-asiakirjojen kääntämistä pääasiassa suomesta ruotsiksi sekä teknistä avustamista eduskunnan ruotsinkielisten vastausten laadinnassa. Tehtävään kuuluu myös tavanomaisia sihteerin tehtäviä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva koulutus ja se, että asianomainen on aikaisemmalla toiminnallaan osoittanut omaavansa sellaisen taidon ja kyvyn, jota viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävään soveltuu esim. kielenkääntäjän koulutus tai oikeustieteellinen tai yhteiskuntatieteellinen koulutus. Lisäksi edellytämme kokemusta kääntämisestä. Lakikielen ja hallinnon kielen tuntemus luetaan eduksi.

Edellytämme myös hyvää kielen tuntemusta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Työskentely on tiimityötä usein kovankin aikapaineen alla, jolloin avoimuus, kärsivällisyys ja paineensietokyky ovat tarpeen. Odotamme hakijalta nykyaikaisten it-ohjelmien hallintaa sekä tiedon hakemisen ja käsittelyn osaamista.
Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävä edellyttää erinomaista ruotsin kielen ja hyvää suomen kielen taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään toivotaan sekä nais- että mieshakijoita.

Palkkauksen peruste:
Avustava kielenkääntäjän palkkaus sijoittuu eduskunnan kanslian palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 9 ja lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta (3 057,89–4 586,84
euroa/kk).

Työnantaja: Eduskunnan kanslia Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Anne-Marie Mattsson
Toimistopäällikkö
Puhelin: 050 550 75 39

Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avustava kielenkääntäjä, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Eduskunnan kanslia. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa