Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Eduskunnan kanslian tehtävänä on luoda eduskunnalle edellytykset suorittaa sille valtioelimenä kuuluvat tehtävät.

Eduskunnan kanslian osastoja ovat keskuskanslia, valiokuntasihteeristö, hallinto- ja palveluosasto, kansainvälinen osasto, tieto- ja viestintäosasto ja turvallisuusosasto.

Ruotsin kielen toimisto laatii valiokuntien mietinnöt, lausunnot ja puhemiesneuvoston ehdotukset sekä eduskunnan vastaukset ja kirjelmät ruotsin kielellä ja ruotsinkieliset valtiopäiväasiakirjat suomen kielellä. Lisäksi toimistossa laaditaan ruotsinkielisen täysistuntopöytäkirjan yhteenveto ja huolehditaan tulkkauksen järjestämisestä täysistunnossa ja valiokunnissa.

TYÖTEHTÄVÄT
Avustavan kielenkääntäjän tehtäviin kuulu termien selvitystä ja kartoitusta, käännöstehtävien valmistelua käännösmuistia ylläpitämällä, eduskunta-asiakirjojen kääntämistä pääasiassa suomesta ruotsiksi sekä teknistä avustamista eduskunnan ruotsinkielisten vastausten laadinnassa. Tehtävään kuuluu myös tavanomaisia sihteerin tehtäviä.

VAATIMUKSET
Tehtävään soveltuu esim. kielenkääntäjän koulutus tai oikeustieteellinen tai yhteiskuntatieteellinen koulutus. Lisäksi edellytämme kokemusta kääntämisestä. Lakikielen ja hallinnon kielen tuntemus luetaan eduksi.

Edellytämme myös hyvää kielen tuntemusta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Työskentely on tiimityötä usein kovankin aikapaineen alla, jolloin avoimuus, kärsivällisyys ja paineensietokyky ovat tarpeen. Odotamme hakijalta nykyaikaisten it-ohjelmien hallintaa sekä tiedon hakemisen ja käsittelyn osaamista.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva koulutus ja se, että asianomainen on aikaisemmalla toiminnallaan osoittanut omaavansa sellaisen taidon ja kyvyn, jota viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää
Tehtävä edellyttää erinomaista ruotsin kielen ja hyvää suomen kielen taitoa.

Avustava kielenkääntäjän palkkaus sijoittuu eduskunnan kanslian palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 9 ja lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta (3 057,894 586,84
euroa/kk).

tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään toivotaan sekä nais- että mieshakijoita.

Viitenumero: 21-36-2016

Web-osoite: http://www.eduskunta.fi Työnantaja: Eduskunnan kanslia Sijainti: 00102 EDUSKUNTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Anne-Marie Mattsson, Toimistopäällikkö, 050 550 75 39 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00102 EDUSKUNTA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avustava kielenkääntäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Eduskunnan kanslia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00102 - Helsinki , osoitteessa 00102 EDUSKUNTA .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa