Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

00180 - Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, täytä hakulomake ja jätä avoin hakemuksesi S-Pankki-konserniin. Katso lisäksi avoimet työpaikkamme.

Katso lisätietoja S-Pankista työnantajana osoitteesta https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/
Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa http://www.s-pankki.fi .

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 2,9 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lisäksi asunnon rahoittamisessa apuna ovat ajanvarauksella palvelevat S-Pankkiirit. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat S-ryhmä (75 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.
Työnantaja: S-Pankki-konserni Sijainti: Helsinki Työajat: kokoaikainen, osa-aikainen Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus, S-Pankki-konserni, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut S-Pankki-konserni. Kyseessä on kokoaikainen, osa-aikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus