Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Yrityksessä työskentelee monia eri osa-alueita hallitsevia it-sektorin ammattilaisia ja etsimme nyt Avenlan energiseen joukkoon VAHVAN TYÖ- ja HARRASTEKOKEMUKSEN KOVAKSIKEITTÄMÄÄ KOODAAJAA.

Etsimämme osaaja TIETÄÄ OSAAVANSA erinomaisesti seuraavat: JavaScript (esim. AngularJS, Knockout, jQuery), HTML5, CSS3; OSAA tehdä ohjelmista yhteensopivia yleisimpien selaimien kanssa, OMAA perustaidot yleisimmissä kuvankäsittelyohjelmissa (esim. PhotoShop, GIMP), OSAA debugata käyttäen selaimien kehitystyökaluja, TIETÄÄ mitä seuraavat sanat ja käsitteet tarkoittavat: JSON, LESS, REST, SVN/git, XML, XSS

Mainitsethan hakemuksessasi erikseen, mikäli osaat myös jotain seuraavista ohjelmointikielistä: C#, PHP, C++, J2EE, TypeScript; tai jotkin seuraavista ohjelmistoista ovat tuttuja: Magento, Episerver, MS SQL Server, MySQL.

Avenla tarjoaa työntekijöilleen asiantuntevan ja mukavan työympäristön, mahdollisuuden oppia ja kouluttautua sekä mielenkiintoisia asiakkaita ja projekteja. Työskentely Avenlalla on haastavaa ja vaihtelevaa, työajat ovat joustavat sekä ansaintataso kilpailukykyinen.

Tunnistitko itsesi? Anna meidänkin tunnistaa ja jätä hakemuksesi osoitteeseen ura@avenla.fi

Web-osoite: http://www.avenla.fi Työnantaja: Avenla Oy Sijainti: Mariankatu 17, 15110 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Timo Viento, Puh: +358 41 536 4127, timo.viento@avenla.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mariankatu 17, 15110 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Avenla Oy Y-tunnus 1977106-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet MobiTili, MobiKonto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

130 000 € -87 %

Liiketoiminnan tulos

-1 000 € -103 %

Liikevoitto-%

-1 % -125 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Avenla Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Mariankatu 17, 15110 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa