Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksessä työskentelee monia eri osa-alueita hallitsevia it-sektorin ammattilaisia ja etsimme nyt Avenlan energiseen joukkoon VAHVAN TYÖ- ja HARRASTEKOKEMUKSEN KOVAKSIKEITTÄMÄÄ KOODAAJAA. Etsimämme osaaja TIETÄÄ OSAAVANSA erinomaisesti seuraavat: JavaScript (esim. AngularJS, Knockout, jQuery), HTML5, CSS3; OSAA tehdä ohjelmista yhteensopivia yleisimpien selaimien kanssa, OMAA perustaidot yleisimmissä kuvankäsittelyohjelmissa (esim. PhotoShop, GIMP), OSAA debugata käyttäen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lahti ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Avenla Oy Y-tunnus 1977106-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet MobiTili, MobiKonto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Avenla Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa