Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksessämme työskentelee monia eri osa-alueita hallitsevia ICT-sektorin ammattilaisia ja etsimme nyt energiseen joukkoomme vahvan PHP-OSAAMISEN OMAAVAA SOVELLUSARKKITEHTIÄ PROJEKTIHALLINNOLLISIIN TEHTÄVIIN. Etsimämme henkilö HALLITSEE KOKONAISUUKSIA erinomaisesti siten, että useammatkin langat pysyvät samanaikaisesti käsissä, TYÖSKENTELEE luontevasti osana sovelluksia kehittävää tiimiä. Asiakaskontaktissa työskentelevänä hän OMAA myös markkinoinnillisia valmiuksia. Työnkuvan keskeinen tehtävä on sovellusten kehitystyö, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti rakennussuunnittelu Lahti järjestelmähallinta ja tietohallinto Lahti ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt rakennussuunnittelu järjestelmähallinta ja tietohallinto ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Avenla Oy Y-tunnus 1977106-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet MobiTili, MobiKonto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovellusarkkitehti / Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Avenla Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus