Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksessämme työskentelee monia eri osa-alueita hallitsevia ICT-sektorin ammattilaisia ja etsimme nyt energiseen joukkoomme vahvan PHP-OSAAMISEN OMAAVAA SOVELLUSARKKITEHTIÄ PROJEKTIHALLINNOLLISIIN TEHTÄVIIN. Etsimämme henkilö HALLITSEE KOKONAISUUKSIA erinomaisesti siten, että useammatkin langat pysyvät samanaikaisesti käsissä, TYÖSKENTELEE luontevasti osana sovelluksia kehittävää tiimiä. Asiakaskontaktissa työskentelevänä hän OMAA myös markkinoinnillisia valmiuksia. Työnkuvan keskeinen tehtävä on sovellusten kehitystyö, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lahti järjestelmähallinta ja tietohallinto Lahti rakennussuunnittelu Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto rakennussuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Avenla Oy Y-tunnus 1977106-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet MobiTili, MobiKonto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovellusarkkitehti / Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Avenla Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus