Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Yrityksessämme työskentelee monia eri osa-alueita hallitsevia ICT-sektorin ammattilaisia ja etsimme nyt energiseen joukkoomme vahvan PHP-OSAAMISEN OMAAVAA SOVELLUSARKKITEHTIÄ PROJEKTIHALLINNOLLISIIN TEHTÄVIIN.

Etsimämme henkilö HALLITSEE KOKONAISUUKSIA erinomaisesti siten, että useammatkin langat pysyvät samanaikaisesti käsissä, TYÖSKENTELEE luontevasti osana sovelluksia kehittävää tiimiä. Asiakaskontaktissa työskentelevänä hän OMAA myös markkinoinnillisia valmiuksia.

Työnkuvan keskeinen tehtävä on sovellusten kehitystyö, joten työssä menestyminen edellyttää teknisesti VAHVAA OSAAMISTA JA KOKEMUSTA PHP-sovelluskehityksestä.
EDUKSESI KATSOTAAN esimerkiksi seuraavien tuntemus:
PHP MVC, SQL, Composer, Unix -osaaminen, Zend, Symphony, Doctrine.

Avenla tarjoaa työntekijöilleen asiantuntevan ja mukavan työympäristön, mahdollisuuden oppia ja kouluttautua sekä mielenkiintoisia asiakkaita ja projekteja. Työskentely Avenlalla on haastavaa ja vaihtelevaa, työajat ovat joustavat sekä ansaintataso kilpailukykyinen.
Tunnistitko itsesi? Anna meidänkin tunnistaa ja jätä hakemuksesi osoitteeseen ura@avenla.fi

Web-osoite: http://www.avenla.fi Työnantaja: Avenla Oy Sijainti: Mariankatu 17, 15110 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Timo Viento, Puh: +358 41 536 4127, timo.viento@avenla.fi Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mariankatu 17, 15110 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Avenla Oy Y-tunnus 1977106-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet MobiTili, MobiKonto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

130 000 € -87 %

Liiketoiminnan tulos

-1 000 € -103 %

Liikevoitto-%

-1 % -125 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sovellusarkkitehti / Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Avenla Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Mariankatu 17, 15110 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa