Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hampurilainen etsii myyjää, ja Helsingin Rautatieaseman Kioskihallin Hesburger etsii tiimiinsä uutta reipasta ja joustavaa Iloisen Palvelun Ammattilaista. Emme vaadi aiempaa kokemusta pikaruoka-alalta tai asiakaspalvelutehtävistä, vaan koulutamme sinut työhösi. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomenkielentaitoa, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia kiireisessä ympäristössä. Kauttamme on myös mahdollista suorittaa veloituksetta elintarvikealalla vaadittava hygieniapassi. Töitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Avecra Oy Y-tunnus 0110858-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Nelmanni, Liikenneravintolat, Minuuttibaari, Aero-Chef, ELIEL, Aseman Wursti, Kellobaari, Ooster, Pub Nellu, Stop@station, The Pullman Bar, City Lounge Tampere, Aseman Veranta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Avecra Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus