Duunitori suosittelee
KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hampurilainen etsii myyjää, ja Helsingin Rautatieaseman Kioskihallin Hesburger etsii tiimiinsä uutta reipasta ja joustavaa Iloisen Palvelun Ammattilaista. Emme vaadi aiempaa kokemusta pikaruoka-alalta tai asiakaspalvelutehtävistä, vaan koulutamme sinut työhösi. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomenkielentaitoa, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia kiireisessä ympäristössä. Kauttamme on myös mahdollista suorittaa veloituksetta elintarvikealalla vaadittava hygieniapassi. Töitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Avecra Oy Y-tunnus 0110858-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Nelmanni, Liikenneravintolat, Minuuttibaari, Aero-Chef, ELIEL, Aseman Wursti, Kellobaari, Ooster, Pub Nellu, [email protected], The Pullman Bar, City Lounge Tampere, Aseman Veranta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Avecra Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus