Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hampurilainen etsii myyjää, ja Helsingin Rautatieaseman Kioskihallin Hesburger etsii tiimiinsä uutta reipasta ja joustavaa Iloisen Palvelun Ammattilaista. Emme vaadi aiempaa kokemusta pikaruoka-alalta tai asiakaspalvelutehtävistä, vaan koulutamme sinut työhösi. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomenkielentaitoa, joustavuutta, paineensietokykyä sekä kykyä toimia kiireisessä ympäristössä. Kauttamme on myös mahdollista suorittaa veloituksetta elintarvikealalla vaadittava hygieniapassi.

Töitä on tarjolla 60 - 70h / 3 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuoroihin ravintolamme aukioloaikoihin joten olethan valmis työskentelemään myös myöhäisissä ilta- sekä yövuoroissa, sillä suljemme ravintolamme viikonpäivästä riippuen klo 24:n ja 02:n välillä. (Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen niissä tilanteissa, joissa yövuoron päätyttyä ei ole mahdollista päästä kohtuullisessa ajassa kotiin.) Jos tunnistat itsesi ja haluat mukaan huipputiimiin Helsingin ytimeen laita hakemusta tulemaan.

Web-osoite: http://www.avecra.fi Työnantaja: Avecra Oy Sijainti: Asema-aukio 1, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 17.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rautatieasema.hki@hesburger.fi Hakemukset: https://www2.hesburger.fi/rekrytointi/tyohakemus Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asema-aukio 1, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Avecra Oy Y-tunnus 0110858-2 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Nelmanni, Liikenneravintolat, Minuuttibaari, Aero-Chef, ELIEL, Aseman Wursti, Kellobaari, Ooster, Pub Nellu, Stop@station, The Pullman Bar, City Lounge Tampere, Aseman Veranta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

35 683 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

2 263 000 € 33 %

Henkilöstö

298 1

Liikevoitto-%

6 % 20 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Avecra Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Asema-aukio 1, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa