Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Digital Footprint Oy tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja. Tarjoamme asiakkaillemme alan merkittävimmät teknologiat ja haluamme aina olla alan parhaimmistoa.

Etsimme joukkoomme (5 henkeä) uutta digitaalisen myynnin ammattilaista. Hahmotat sähköisen ja perinteisen liiketoiminnan sekä verkkokaupan hyvin, jotta pystyt tarjoamaan lisäarvoa asiakkaillemme heidän siirtäessä liiketoimintaansa entistä voimakkaammin verkkoon. Tarjontaamme kuuluvat skaalautuvat verkkosivut, verkkokaupat, sisällöntuotanto, hakukonemainonta, mobiilipalvelut ja muut mediatuotteet.

Työ edellyttää hyviä neuvottelutaitoja, rohkeutta ottaa yhteyttä ihmisiin puhelimitse sekä valmiuksia asiakastapaamisiin. Myyjämme vastaavat omista asiakkaistaan ensimmäisestä kontaktista asiakasuhteen ylläpitoon ja lisäpalveluiden myyntiin saakka. Työssäsi korostuvat vankat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta lisäksi asiakaslähtöistä ajattelu- ja työskentelytapaa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on kyky itsenäiseen päätöksentekoon nopeallakin aikataululla. Toivomme useamman vuoden työkokemus online myynnistä ja markkinoinnista, mielellään B2B toimialalta.

Tarjoamme Sinulle hyvän ansiotason, joka muodostuu kiinteästä palkasta ja myyntiprovisiosta. Meillä sinua odottaa mahdollisuudet korkeaan ansiotasoon, joustaviin työehtoihin sekä nuori innovatiivinen työyhteisö. Työpaikka sijaitsee Vantaan Myyrmäessä.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin otathan yhteyttä Tuomas Lyyraan, joko sähköpostitse tuomas.lyyra@digitalfootprint.fi tai puhelimitse 0400 680 000. Voit myös laittaa LinkedInissä verkostoitumispyynnön https://www.linkedin.com/in/tuomas-lyyra-68663b1

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja www.digitalfootprint.fi

Web-osoite: http://www.digitalfootprint.fi Työnantaja: Digital Footprint Oy Sijainti: Myyrmäentie 2 A, 01600 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: LYYRA TUOMAS, Puh: +358400680000, tuomas.lyyra@digitalfootprint.fi Hakemukset: tuomas.lyyra@digitalfootprint.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myyrmäentie 2 A, 01600 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avainasiakaspäällikkö - verkkoratkaisut, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Digital Footprint Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Myyrmäentie 2 A, 01600 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa