Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Digital Footprint Oy tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja. Tarjoamme asiakkaillemme alan merkittävimmät teknologiat ja haluamme aina olla alan parhaimmistoa. Etsimme joukkoomme (5 henkeä) uutta digitaalisen myynnin ammattilaista. Hahmotat sähköisen ja perinteisen liiketoiminnan sekä verkkokaupan hyvin, jotta pystyt tarjoamaan lisäarvoa asiakkaillemme heidän siirtäessä liiketoimintaansa entistä voimakkaammin verkkoon. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Vantaa myynti- ja kaupan alan johtopositiot Vantaa myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avainasiakaspäällikkö - verkkoratkaisut, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Digital Footprint Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus