Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Turun myyntipiiriin avainasiakaspäällikköä jonka tehtävänä on myydä täysin uudenlaiseen teknologiaan perustuvia pesu- ja puhdistusaineita. Tuotteet ovat tehokkaita ammattilaisille tarkoitettuja, mutta kuitenkin turvallisia ja ympäristön sekä käyttäjän kannalta parhaita mahdollisia. Odotamme hakijalta: -Halua menestyä ja ylittää myyntitavoitteet -Kiinnostusta ympäristöön ja työhyvinvointiin -Matkustusvalmiutta Tarjoamme: -Alan mielenkiintoisimmat uutuudet myytäväksi -Jatkuvan koulutuksen tukemaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Turku myynti- ja kaupan alan johtopositiot Turku myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avainasiakaspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Orapi Nordic Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus