Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Legenda Oy julkaisee kotiin kannettavia Kodin uutiset ja Autouutiset-lehtiä pääkaupunkiseudulla, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Viimeisen kolmen vuoden ajan lehtemme on ollut menestyksekkäästi vastavirtaan uiva printtimedia ja lehtemme vuosittainen levikki on nelinkertaistunut 1,1 miljoonasta 4,5 miljoonaan.

Marraskuussa 2015 toimme markkinoille uuden Kodin Uutiset -lehden, joka on saanut hyvän vastanoton niin lukijoiden kuin ilmoittajien keskuudessa. Tabloid-kokoinen lehti jaetaan 11 kertaa vuoden aikana ja tavoittaa pääkaupunkiseudulla yli 200 000 - 400 000 kotitaloutta. Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa lehti jaetaan 6 kertaa vuodessa painosmäärien ollessa 70 000 - 85 000.

Kodin Uutisten sisältö on räätälöity kodin tiloista, sisustamisesta, remontoinnista, rakentamisesta, ostamisesta ja myymisestä sekä pihasta kiinnostuneille kuluttajille. Ilmoittaja-asiakkailtamme saadun palautteen perusteella mediamme on toimiva ratkaisu asiakaskohderyhmien tavoittamiseen.

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta avainasiakasmyyjää Pääkaupunkiseudun mediamyyntiin. Toimenkuvana on myydä Kodin Uutiset ja Autouutiset -mediaratkaisuja pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudulle, mutta myös muille alueille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Myyntihenkisyyttä ja tuloshakuista otetta työhön
- Asiakaslähtöisyyttä ja kaupantekokykyä
- Positiivista energiaa ja motivaatiota

Arvostamme:
- Aikaisempaa kokemusta mediamyynnistä
- Oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa toimintatapaa
- Hyvää huumoria sekä joukkuehenkeä

Tarjoamme:
- Vakituisen työpaikan sekä kannustavan tiimin tuen
- Haasteellisen työpaikan, jossa on mahdollisuus kehittyä
- Hyvät työvälineet, asiakaslistaukset sekä myyntiä tukevan CRM järjestelmän
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Avainasiakasmyyjänä rakennat itsellesi uuden asiakaskunnan tai tuot mukanasi jo olemassa olevan, jota kehität pitkäjänteisellä ja asiakaslähtöisellä myynti- ja markkinointityöllä.

Lehtiä kustantavan Legenda Oy:n lisäksi konserniimme kuuluu muun muassa kotisivujen tekemiseen, verkkokauppoihin ja digimarkkinointiin erikoistununeet yritykset Interactive Auto Media Oy (IAM.fi) ja Digital Footprint Oy (Digitalfootprint.fi).

Lisätietoja Legenda Oy:stä www.legenda.fi

Web-osoite: http://www.legenda.fi Työnantaja: Legenda Oy Sijainti: Myyrmäentie 2 A, 01600 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: LYYRA TUOMAS, Puh: 0400-680000, tuomas.lyyra@legenda.fi Hakemukset: tuomas.lyyra@legenda.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myyrmäentie 2 A, 01600 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avainasiakaspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Legenda Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Myyrmäentie 2 A, 01600 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa