Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autovuokrausliike hakee aktiivista, ahkeraa, tarkkaa työntekijää. Kyseessä on kokopäivätyö. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdoton vaatimus. Venäjän kielen taito on plussaa. FiRENT on Suomeen heinäkuussa 2012 perustettu autovuokraamoketju. Uutuudestaan huolimatta FiRENTin vahvuutena on omistajien kymmenien vuosien kokemus kotimaisesta autonvuokrauksesta. Toimimme pääkaupunkiseudulla (Helsinki-Vantaa). Työtehtävät: autojen pesu sekä luovutus asiakkaille, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Helsinki matkailualan asiakaspalvelu Helsinki asiakasneuvonta Helsinki matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu asiakasneuvonta Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autovuokraamovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.09.2016 ja sen on julkaissut Panaliol Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00121 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa