Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Asiakasneuvoja Aktia Contact Centerin Vakuutuspalveluihin

Aktia Pankki Oyj

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 04.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autovuokrausliike hakee aktiivista, ahkeraa, tarkkaa työntekijää. Kyseessä on kokopäivätyö. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on ehdoton vaatimus. Venäjän kielen taito on plussaa. FiRENT on Suomeen heinäkuussa 2012 perustettu autovuokraamoketju. Uutuudestaan huolimatta FiRENTin vahvuutena on omistajien kymmenien vuosien kokemus kotimaisesta autonvuokrauksesta. Toimimme pääkaupunkiseudulla (Helsinki-Vantaa). Työtehtävät: autojen pesu sekä luovutus asiakkaille, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Helsinki asiakasneuvonta Helsinki matkailualan asiakaspalvelu asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autovuokraamovirkailija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.09.2016 ja sen on julkaissut Panaliol Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00121 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus