Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, jossa 180 autovuokrauksen ammattilaista palvelee asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla. Olemme Suomen ainoa autovuokraamo, jolla on ISO:14001 Ympäristösertifikaatti sekä ISO:9001 Laatusertifikaatti. Vahvistamme joukkoamme ja haemme Kemin toimipisteeseemme reipasotteista ja asiakaspalvelutaitoista tuntityöntekijää jonka työtehtävät painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Tuntityöntekijän työtehtäviin kuuluu vuokra-autojen vuokrauskuntoon laittoa, autojen siirtoja, teknisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Kemi asiakasneuvonta Kemi matkailualan asiakaspalvelu asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autovuokraamovirkailija Europcar Kemi, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ketorent Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94100 - Kemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus