Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, jossa 180 autovuokrauksen ammattilaista palvelee asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla. Olemme Suomen ainoa autovuokraamo, jolla on ISO:14001 Ympäristösertifikaatti sekä ISO:9001 Laatusertifikaatti.


Vahvistamme joukkoamme ja haemme Kemin toimipisteeseemme reipasotteista ja asiakaspalvelutaitoista tuntityöntekijää jonka työtehtävät painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Tuntityöntekijän työtehtäviin kuuluu vuokra-autojen vuokrauskuntoon laittoa, autojen siirtoja, teknisen kunnon tarkkailua ja asiakaspalvelua. Työtehtävien hoito edellyttää voimassa olevaa B-luokan ajokorttia ja vuoden ajokokemusta, sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa sekä valmiutta päivystysvuorojen hoitamiseen.

Olet järjestelmällinen, paineensieto- ja yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen työskentelijä, joka ymmärtää alan luonteesta johtuvat vaihtelevat työajat ja pystyy tarvittaessa tilanteen niin vaatiessa joustamaan työajoissa

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksesi palkkatoiveineen tai mahdolliset lisäkysymykset paikkaan liittyen sähköpostilla mika.kallio@europcar.fi 31.10.2016 mennessä.

Työnantaja: Ketorent Ky Sijainti: 94100 KEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sovittavissa Yhteystiedot: mika.kallio@europcar.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 94100 KEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autovuokraamovirkailija Europcar Kemi, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ketorent Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94100 - Kemi , osoitteessa 94100 KEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa