Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Green Motion International on kansainvälinen maailmalla tunnistettu ja palkittu vähäpäästöisien CO2 autojen vuokraus- ja leasingalan yritys. Yritys on perustettu vuonna 2007 Englannissa ja toimii tällä hetkellä 21 maassa, mukaanlukien Eurooppa,Yhdysvallat, Kanada ja Etelä - Amerikka. Green Motion Finland liiketoiminta starttasi Suomessa heinäkuussa 2015. Liiketoimintamme ydin on yksinkertainen. Tarjoamme asiakkaillemme sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Vantaa matkailualan asiakaspalvelu Vantaa asiakasneuvonta Vantaa matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu asiakasneuvonta Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autovuokraamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Rentnow Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus