Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme lisävahvistusta automarkkinoiden halutuimpiin kuuluvan edustusmerkkimme myyntiin. Et pelkää haasteita ja olet luonteva asiakaskohtaamisissa kasvotusten kuin myös verkkoympäristössä.

Palveluasenteesi on joustava, ymmärrät miten asiakkaan yksilöllisestä unelmasta tehdään totta. Edellytämme kykyä tehdä tavoite- ja tulos-
hakuista myyntityötä sekä kehittyä nopeasti muuttuvilla markkinoilla.

Tarjoamme:
- työpaikan vakavaraisessa ja perinteikkäässä yrityksessä
maan johtavassa autojen jälleenmyyntiketjussa laatumerkin parissa

Laakkonen-konserni on toiminut jo 55 vuotta suomalaisen autokaupan eturivissä. Joensuussa alkanut menestyskulku on tehnyt meistä Suomen suurimman autojen vähittäismyyntiketjun. Tällä hetkellä toimipisteemme sijaitsevat 15 kaupungissa ympäri Suomea. Liikevaihtomme on noin 0,6 miljardia euroa ja palveluksessamme on lähes 1300 autoalan ammattilaista.

Web-osoite: http://www.laakkonen.fi Työnantaja: Autotalo Laakkonen Oy Sijainti: Ajokatu 261, 15610 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: myyntipäällikkö Marko Ryyppö, marko.ryyppo@laakkonen.fi Hakemukset: http://www.laakkonen.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ajokatu 261, 15610 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Autotalo Laakkonen Oy Y-tunnus 1110116-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

322 833 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

284 000 € -91 %

Henkilöstö

672 10

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VOLKSWAGEN-myyjä Lahteen, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Autotalo Laakkonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Ajokatu 261, 15610 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa