Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lisävahvistusta automarkkinoiden halutuimpiin kuuluvan edustusmerkkimme myyntiin. Et pelkää haasteita ja olet luonteva asiakaskohtaamisissa kasvotusten kuin myös verkkoympäristössä. Palveluasenteesi on joustava, ymmärrät miten asiakkaan yksilöllisestä unelmasta tehdään totta. Edellytämme kykyä tehdä tavoite- ja tulos- hakuista myyntityötä sekä kehittyä nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Tarjoamme: - työpaikan vakavaraisessa ja perinteikkäässä yrityksessä maan johtavassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyntialan tehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autotalo Laakkonen Oy Y-tunnus 1110116-5 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, VOLKSWAGEN-myyjä Lahteen, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Autotalo Laakkonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa