Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autoservice Vantaa hakee kokenutta asentajaa. Tyypillisiä töitä ovat, määräaikaishuollot, alustatyöt, jarrutyöt ja jakopäänhuollot. Työaika 8-16. Työkokemus 5 vuotta tai enemmän. Työskentelytapamme on ns "omatoimiasentaja", asentaja täyttää itse työmääräykset ja pitää myös yhteyttä asiakkaaseen. Ota yhteyttä 0400 680 421...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AutoService Vantaa Oy Y-tunnus 1831677-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet Autoservice Helsinki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Autoservice Vantaa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus