Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kotkan toimipisteeseen automyyntiin Nissan- ja Renault-myyjää ARVOSTAMME: näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä määrätietoista ja tuloshakuista asennetta asiakaspalveluhenkisyyttä kykyä itsenäiseen työskentelyyn TARJOAMME: vahvan talon laatumerkkeineen menestystä vastaavan palkan ja monipuoliset henkilöstöedut mahdollisuuden kehittyä ja edetä autoalalla Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Esa Huhtala puh. 040-6797886. Hakemukset pyydämme lähettämään 23.10.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kotka myyntialan tehtävät Kotka myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autosalpa Oy Y-tunnus 1637072-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nissan- ja Renault-myyjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Autosalpa Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus