Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kotkan toimipisteeseen automyyntiin Nissan- ja Renault-myyjää ARVOSTAMME: näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä määrätietoista ja tuloshakuista asennetta asiakaspalveluhenkisyyttä kykyä itsenäiseen työskentelyyn TARJOAMME: vahvan talon laatumerkkeineen menestystä vastaavan palkan ja monipuoliset henkilöstöedut mahdollisuuden kehittyä ja edetä autoalalla Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Esa Huhtala puh. 040-6797886. Hakemukset pyydämme lähettämään 23.10.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hanna.viljaranta@autosalpa.fiviite ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kotka myyjät ja kassahenkilöt Kotka myyntialan tehtävät Kotka myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kotka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Autosalpa Oy Y-tunnus 1637072-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nissan- ja Renault-myyjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Autosalpa Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa