Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haasteita pelkäämätön Autosähköosaaja

"You just love the smell of eeprom in the morning"

Olet autosähkötekniikan ammattilainen, jolla kolvi pysyy kädessä. Ongelmatilanteet tai uusien asioiden opettelu eivät sinua pelota ja pyrit aina ratkaisemaan haasteellisetkin tilanteet ensisijaisesti käyttämällä omaa järkeä. Yrittäjähenkisenä ihmisenä haluat myös löytää työhösi uusia ratkaisuja ja aina vain parempia toimintatapoja. Pystyt omaksumaan itsenäisesti tarvittavat uudet tiedot ja taidot diagnostiikkapalveluiden kehittämiseksi.

Otat päävastuun autonavainten ohjelmoinnista ja diagnostiikkapalveluiden kehityksestä. Autosähkötöiden lisäksi hoidat asiakaspalvelua Helsingin kivijalkamyymälässä. Haluat oikeasti auttaa asiakkaita ratkaisemaan heidän ongelmansa järkevimmällä tavalla sekä auttaa heitä välttämään ongelmat myös tulevaisuudessa. Osallistut joustavasti pienen yrityksen kaikkiin tehtäviin. Nopeasti kehittyvässä yrityksessä lopullinen työnkuva muovautuu oman osaamisesi mukaan. Vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä on tarjolla niin paljon kuin olet itse valmis vastaanottamaan.

Lue lisää osoitteessa www.autonavaimet.fi/rekrytointi

Web-osoite: http://www.autonavaimet.fi Työnantaja: Autonavaimet.fi Suomi Sijainti: Toinen Linja 23, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henrik Harberg, CEO. Puh: 0505562299, henrik@autonavaimet.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Toinen Linja 23, 00530 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autosähköosaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Autonavaimet.fi Suomi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Toinen Linja 23, 00530 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa