Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautoihin erikoistunut korjaamo ja varaosaliike. Laajennamme toimintaa ja etsimme joukkoomme autosähköasentajaa. Autojen sähkötyöt ja vikadiagnostiikan tuntemus vaaditaan. Tarjoamme: - Uuden karheat toimitilat ja laitteet käyttöösi - Haastavan, motivoivan ja monipuolisen työtehtävän Odotamme: - Sopivaa koulutusta (esim. ajoneuvoasentaja, autosähköasentaja) - Kokemusta Mercedes-Benz autoista - Paineensietokykyä sekä pitkäjännitteisyyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Norway sähköalan työt Sweden sähköalan työt Finland ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Norway ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sweden ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Finland asennus, huolto ja puhtaanapito Norway asennus, huolto ja puhtaanapito Sweden asennus, huolto ja puhtaanapito Finland sähköalan työt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autosähköasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut M-B OSA Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus